Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Fordelen med å være svamp er muligheten til å drukne sine sorger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Hvordan var pappa?", spurte jeg mor. "Sprø, litt besk, men full av fiber". "Jeg mente før du spiste ham". "Han var en litt usikker type, engstelig, nevrotisk, litt sånn som alle dere hanner, Visko".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Du er så tynn som en strek, Visko. Kom og bli med på å nøtte eika!" ropte Jana. I årevis hadde hun vært min faste partner, den jeg hadde vært trofast mot, ikke på grunn av noen monogam legning - noe vi murmeldyr faktisk ikke har - men på grunn av ren dovenskap og et ønske om kjedsomhet. Hun var den styggeste og tristeste hunnen i hele kolonien, den kjedeligste og dummeste. Nettopp derfor hadde jeg valgt meg henne. Fordi bare et nitrist liv basert på frustrasjoner legger forholdene tilrette for behagelige og storslåtte drømmer. Og det er de øyeblikkene som teller. Dersom det hinsidige, altså den våkne tilstanden, er et helvete, så må livet, altså drømmen, være paradis. Ikke motsatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundHarald KSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein