Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

Det første han ser av henne, er en arm som henger livløs over kanten på armlenet. Han står et øyeblikk og samler mot. Så lister han seg nærmere, utilpass over sin egen utilpasshet og redd for at hun plutselig skal snu seg og le ham opp i ansiktet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

…hun har tydeligvis funnet det opportunt å trykke en oppsiktsvekkende ukledelig bøttehatt nedover ørene i dag!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og godt er vel det, for i de fleste menns øyne er hun - som Jantzen uttrykte det en sen nattetime da et par av herrene satt og hang over glassene sine, for trette og påseilte til å gå hjem - så stygg at hun kunne stå og pisse!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi vil avkreve Regnskap for hver en Forandring
I din Tanke, din Tale, din Handling og Lyst
Vi vil kalle det Galskap og barnslig Forvirring
Vi vil håne og spotte og så gi deg Trøst.

Du er dømt til å bære det Ansikt vi kjenner,
- ingen Forandring kan tillates her!
Det er vi som er dine sanne Venner
Det er vi som bestemmer hvem Du er.

Du er bundet til oss med usynlige Lenker,
Du vil aldri få Liv til å kjenne Deg selv
Vi vet best hva Du synes og føler og tenker
Med Kjærlighet slår vi ditt Opprør i hjel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den allmektiges distraksjon ytrer seg også i at Han først har konstruert mannen med så dårlige øyne at han må ha briller, for så å lage nesen hans så liten at den nesten ikke kan holde brillene oppe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En gammel bok, to gamle hender....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun klapper Frederikke på hånden og nikker til fru Faber: " Vi er jo så begeistret for frøken Leuenbech, " klukker hun, som om hun var en høne og Frederikke et egg hun nettopp hadde lagt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun hadde jo gjort ham så fullstendig ør at han et øyeblikk hadde glemt at kvinner selvfølgelig ikke var utstyrt med den slags drifter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, så uhørt var denne krenkelsen av hennes person, og så dyp var forurettelsen hennes, at hun ikke kunne ha blitt mer forbauset om han uten forvarsel hadde vrengt av seg klærne og i fullt dagslys vist frem en staselig erigert penis!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

det er med gleden akkurat som med gummistrikkene, hvis man tøyer dem for langt, ryker de.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin