Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Han hvisket det samme løftet han hadde gitt meg for flere måneder siden, da forholdet vårt var i startgropen, og jeg lurte på om det var et tegn - og om han virkelig mente det.

Hvis du løper fra meg, skal jeg komme etter deg. Og jeg skal finne deg...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var greit å ta imot dem da vi ikke lå med hverandre, men jeg vil ikke føle meg som en elskerinne. Jeg vil ikke være både kjæreste og ansatt samtidig. Det er opp til deg. Betal meg, så slutter jeg å ligge med deg. Behold pengene, så fortsetter vi i sengen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Don't kiss me like a woman if you're going to treat me like a child."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"I'm saying that I'm a moody, insecure, narrow-minded, jealous, borderline homicidal bitch, and I want you to promise me that you're okay with that, because it's who I am, and you're what I need."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil at jeg skal trampe rundt på en kirkegård og veive med en flaske hjemmebrent for å vekke en hvileløs sjel sånn at jeg kan avhøre ham?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis fyren var i live, var jeg ikke interessert. Ikke rart at kjærlighetslivet mitt var så dødt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

OlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas Hesselberg