Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 18 av 18 sitater

Kjærlighet kommer fra Gud og har en mening i seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hvis du legger deg på bakken, vil folk tråkke på deg, sa hun. Du må stå oppreist og holde hodet høyt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun var moren hans, kvinnen som hadde gitt ham livet, og det hun visste, overgikk vitenskap og statistikk og til og med sunn fornuft.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøkkenet er hjemmets hjerte

Godt sagt! (0) Varsle Svar

noen ganger er det en velsignelse å være glemsk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

...det finnes ingen tilfeldigheter. Det er en mening med alt som skjer. Selv om vi ikke forstår den med det samme, gjør vi det til slutt...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg setter pris på hver eneste rynke, for hver gang Gud svarer på bønnene mine, gir han meg en ny, og på den måten holder jeg telling med mine velsignelser.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

‎...og da han så på bestemoren, som lå der urørlig midt iblant dem, forsto han at hun var tråden som bandt dem sammen. Stille og rolig hadde hun vevd seg gjennom alle hjertene deres, det var hun som gjorde forbindelsen mellom dem mulig. Uten henne ville de bli spredd over hele gulvet som uensartede perler. Uten henne ga de ingen mening.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne