Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 13 av 13 sitater

For vanlige agnostikere er det ikke så enkelt å godta tanken på at våre ledere og våre fienders ledere iblant ser ut til å mene at håndteringen av store internasjonale saker bør foregå både innenfor de allment anerkjente dimensjoner og de overnaturlige.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

General Stubblebine var i villrede om sine stadige mislykkede forsøk på å gå igjennom veggen. Hva galt gjorde han, siden han ikke klarte det? Kanskje han ganske enkelt hadde altfor mye i innboksen sin til at han klarte å konsentrere seg tilstrekkelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er jeg klar? tenker han. Ja, jeg er klar. Han reiser seg, går rundt kontorpulten og begynner ferden. Han tenker for seg selv: Altså, hva er det atomer først og fremst består av? Tomrom! Han går raskere. Hva er det jeg først og fremst består av? tenker han. Atomer! Han er nesten oppe i jogge-tempo nå. Hva er det veggen først og fremst består av? Atomer! Det eneste jeg behøver å gjøre, er å gli inn i tomrommene. Hele veggen er bare en illusjon. Hva er skjebne? Er det min skjebne at jeg skal bli værende i dette rommet? Ha! Nei! Deretter smeller generalmajor Stubblebine nesen hardt inn i veggen på kontoret sitt. Faen, tenker han.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveHarald KLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken L