Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Når det gjelder strøkets innbyggere, så ble de slik de hadde vært i den svarte tiden, uten noen ære eller verdighet, svekket av fattigdom, truet av klubber og slått og dengt. Møkk, fluer og lus gjorde sitt intog, og det florerte av tiggere, svindlere og krøplinger. Gebel, Rifaa og Quasem var ikke lenger annet enn navn som rusede historiefortellere sang om på kafeene. Hver fraksjon skrøt av sin mann, som det ikke fantes spor etter, og denne rivaliseringen utartet til krangler og slåsskamper.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Det hodet er fullt av, renner munnen over med"

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Når de sterke merker at de svake er lykkelige, vil de innse at styrken, æren og pengene de har tilranet seg, ikke betyr noe.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

MarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin EftevandKjell P