Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Lev riktig, minnet han seg selv om, og stol på at det vil strømme gode ting fra deg, selv om du aldri får vite om dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi skal ikke bekymre oss over hvordan ting er, men holde oss i en tilstand av beundring over at ting er, at de eksisterer i det hele tatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når livet går mot slutten, vil intet menneske, hvis han er oppriktig og i besittelse av sine åndeevner, noensinne ønske å gjennomgå det igjen. I stedet vil han langt heller velge fullstendig ikke-eksistens.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Livet kan sammenlignes med et broderi som er slik at alle i første halvdel av sin tilmålte tid får se retten, men i annen halvdel ser vi vrangen. Den er ikke så vakker, men den er mer lærerik, fordi den gjør oss i stand til å se hvordan trådene er forbundet med hverandre.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Nest etter kjærligheten til livet viser [sex] seg å være det sterkeste og mest aktive av alle motiver; det gjør uavlatelig krav på halve kraften og tankevirksomheten til den yngre delen av menneskeheten. Det er det endelige målet for nesten alle menneskets anstrengelser. Sex har en ugunstig innflytelse på de viktigste ting, avbryter de mest seriøse bekjeftigelser hver time og forvirrer noen ganger de største menneskesinn for en stund, (...) Sex er virkelig det usynlige poenget ved all handling og adferd, og det titter frem overalt, til tross for alle de slørene som kastes over det. Sex er årsaken til krig og fredens mål og gjendstand, (...) den uutømmelige kilden til vidd, nøkkelen til alle hentydninger og meningen med alle mystiske hint, uutalte tilbud og stjålne blikk, det er hva de unge og ofte også de gamle mediterer over, det de ukyske tenker på hver time, og det som ustanselig vender tilbake i de kyskes fantasi, selv om det skjer mot deres vilje.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld