Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 24 sitater

Det er slitsomt å se på livet uten dekoder

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Landremont, som er glad i ordtak, sier ofte: "Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere". Så det er sånn livet er: Enten er du sterk, eller så er du død?? Snakker om dustevalg

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det hender jeg hører på fortellinger på radio, hørespill, mens jeg skjærer figurer med lommekniven. Det stemmer at det gir ørene mye å holde fingra i.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Varme følelser vokser i skjul, de slår rot uten at en kan noe for det, og så brer de seg verre enn løvetann. Etterpå er det for seint: Det går ikke ann å gi hjertet en dose Roundup for å luke ut ømheten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å være så bedriten, det er et talent, synes nå jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ga meg sånn avsmak at jeg til slutt fortalte det til Annette... Det var ikke så lett, for med betroelser veit en aldri hvor en til slutt ender opp... En trur en skal rulle ut et par-tre ting, ferdig med det, men det er akkurat som om en hadde såpa inn trappa, ett skritt feil og faen! der ligger en nederst i trappa og er helt mørbanka etter å ha sagt så mye.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dessuten hadde jeg jo som sagt grønnsakshagen min. I tilfelle du ikke har noen erfaring med det, så kan jeg fortelle at en hage holder deg mer fanga enn en bedriten navlestreng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis det å være intelligent handler om vilje, ville jeg ha vært et geni, det skal jeg hilse og si. For jeg har anstrengt meg, jeg. Det har jeg! Men det er som om jeg prøvde å grave ei grøft med suppesje. Alle de andre har gravemaskin, og der står jeg som en anna dust.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Uansett, hvis det er en ting jeg ikke kan bebreide mora mi for, så er det falskhet. Hå nei! Hun sa alltid det hun mente om meg. Ikke at jeg greide meg noe bedre av den grunn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hjelper på tenkinga å reflektere.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNera