Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Å rose en ting er ikke det samme som å fordømme en annen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Hør her !" , sa Furii. "Jeg lovet deg aldri en rosenhave. Jeg lovet deg aldri full rettferdighet...og jeg har aldri lovet deg fred eller lykke. Det eneste jeg kan tilby, er hjelp, så du skal bli fri til å kjempe for disse tingene. Den eneste virkeligheten jeg kan tilby er utfordringen, og det å være frisk er det samme som å ta imot den eller ikke, alt etter hva du er i stand til. Jeg lover aldri løgner, og en fullkommen rosenhavenverden er en løgn..og dessuten kjedelig "

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Deborah fikk tillatelse til å gå fritt omkring innenfor området, men ikke utenfor. Deborah sa til den store piken, som het Carla: " Vel, jeg er hundre kvadratmeter normal !"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ofte, tenkte hun bittert, er verden langt sykere enn de innlagte ved dens institusjoner. Hun husket Tilda, i sykehuset i Tyskland, på en tid da Hitler herjet utenfor murene slik at ikke engang hun kunne si hvilken side som var minst syk.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag