Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

KJÆRLIGHETSGUDINNEN

Jeg reiser i min bevissthet om Alfa og Omega, alt i alt i Begynnelsen, og Adam og Eva, de første menneskene, i Paradis. Slik Yin og Yang er tvillingkrefter i Universet, representerer Mannen og Kvinnen den Maskuline og Feminine energien på Jorden.

I det jeg lar Ida og Pingula forenes i Kundalini kraften, opphøyer jeg tosom kjærlighet til en dimensjon av tidløshet, fullkommen enhet, og komplett harmoni med universet. Min indre Lysstråle, som er påkoblet himmel og jord, er nå integrert i den seksuelle energien: Lidenskap, kreativitet, livslyst og kraft.

Livet er skapt fra mitt indre, og gjenspeiler en global åndelig oppvåkning, evolusjon og ny bevissthet: Fra DUALITET – illusjon, materialisme, frykt og ego til HELHET – virkelighet, spiritualitet og kjærlighet. Vi er alle En, og Alt som Er.

En kjærlighetshistorie fra evigheten handler om et hellig guddommelig partnerskap stiftet i himmelen, om personlig frigjøring og sann erkjennelse av at jeg er elsket, og at jeg elsker - med kropp, hjerte og sjel. Fra Hjertets lys - det er servert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas