En kjærlighetshistorie fra evigheten

av (forfatter).

Forlaget Kristiansen 2009 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken handler om forfatterens opplevelse av et hellig partnerskap stiftet i himmelen, om personlig frigjøring og sann erkjennelse av at hun er elsket, og at hun elsker - med kropp, hjerte og sjel.

Omtale fra forlaget

En kjærlighetshistorie fra evigheten handler om forfatterens opplevelse av et hellig partnerskap stiftet i himmelen, om personlig frigjøring og sann erkjennelse av at hun er elsket, og at hun elsker - med kropp, hjerte og sjel. Hun opphøyer tosom kjærlighet til en dimensjon av tidløshet, fullkommen enhet og komplett harmoni med Universet. Livet er skapt fra vårt indre, og gjenspeiler en global åndelig oppvåkning, evolusjon og ny bevissthet: Vi er alle En, og Alt som Er. Fra Hjertets lys - det er servert!

Bokdetaljer

Forlag Forlaget Kristiansen

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788292844168

EAN 9788292844168

Språk Bokmål

Sider 72

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

KJÆRLIGHETSGUDINNEN

Jeg reiser i min bevissthet om Alfa og Omega, alt i alt i Begynnelsen, og Adam og Eva, de første menneskene, i Paradis. Slik Yin og Yang er tvillingkrefter i Universet, representerer Mannen og Kvinnen den Maskuline og Feminine energien på Jorden.

I det jeg lar Ida og Pingula forenes i Kundalini kraften, opphøyer jeg tosom kjærlighet til en dimensjon av tidløshet, fullkommen enhet, og komplett harmoni med universet. Min indre Lysstråle, som er påkoblet himmel og jord, er nå integrert i den seksuelle energien: Lidenskap, kreativitet, livslyst og kraft.

Livet er skapt fra mitt indre, og gjenspeiler en global åndelig oppvåkning, evolusjon og ny bevissthet: Fra DUALITET – illusjon, materialisme, frykt og ego til HELHET – virkelighet, spiritualitet og kjærlighet. Vi er alle En, og Alt som Er.

En kjærlighetshistorie fra evigheten handler om et hellig guddommelig partnerskap stiftet i himmelen, om personlig frigjøring og sann erkjennelse av at jeg er elsket, og at jeg elsker - med kropp, hjerte og sjel. Fra Hjertets lys - det er servert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket