Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 37 sitater

Jeg kan ikke kjempe Ida's kamp, men jeg kan stå. Jeg kan kan være sterk når hun trenger å hvile, og når hun mister fotfestet, kan jeg være der.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi befinner oss i totalt endrede omgivelser og med andre perspektiver, men vi er sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle, både Bjarne, vennene våre og legene, sier at jeg må passe på meg selv, at jeg må spare på kreftene mine. Hva skal jeg spare dem til? Vi holder alltid litt tilbake, sparer alltid til et eller annet. Det er godt å ha for en "rainy day", sier vi. Dette er "the rainy day". Hva kan bli viktigere enn dette? Det er nå jeg skal bruke kreftene og ressursene mine.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så lenge vi tror at delt glede er dobbelt glede, og delt sorg er halv sorg, så har jeg bestemt meg for at jeg skal være her og dele med henne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livet omkring oss ruller og går som normalt, det er bare vår livssituasjon som er forandret, ikke hele verden. Det er godt å se at ikke alt er sykdom, redsel og smerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg puster inn hennes luft, jeg smaker hennes tårer, jeg kjenner på hennes frykt og hennes sorg. Jeg lider med i mitt barns lidelser, men det er Idas kamp. Jeg er statist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ikke Ida, jeg har aldri vært i hennes situasjon, og Ida er ikke meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet aldri hva den neste dagen, den neste timen eller det neste minuttet bringer. Derfor vil jeg være her så mye jeg kan. Jeg kjenner at hvor jeg enn befinner meg fysisk, er tankene mine og hjertet mitt uansett hos Ida. Jeg finner det fremdeles lettere å være der hvor hun er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Langt, langt inne i meg, bak alle fordommene, kjenner jeg at jeg unner dem å være kjærester midt oppi all skiten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dagens ungdommer er fryktløse. De går rett inn i minefeltet og byr på seg selv og sine følelser. De våger å presse seg på og signalisere "Her du er ikke alene."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil