Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 16 av 16 sitater

De gangene far lar seg lokke på skogstur, går han med slips og blankpussa sko og ser ut som han kikker etter kelnere og menyer mellom grantrærne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hunder har også sjel, de som ikke skjønner det er sånne som ikke skjønner at det finnes mye øyet ikke kan se.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Hvorfor finnes det gærninger, når det står i Bibelen at Gud lagde mennesket i sitt bilde?", spør jeg. "Neimen Tove, hvorfor lurer du på det ?" "Jeg bare lurer. Når det står på den måten høres det jo ut som om Gud er en sjefsgærning".

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg har aldri vært på Gardermoen,og tenker på det som et sted der menn går i lange underbukser året rundt og alle spiser stekt fiskepudding til middag. Jeg er glad jeg slipper å reise dit på sommerferie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mor er snill, selv om hun koker grusomme supper.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
  • Dere kan legge alt fremfor Gud, Han overraskes ikke av noe, vet dere, sa en kristendomsvikar, hun hadde fått vite at flere i klassen vår var så unormalt trøtte i timene. Den snokete måten hun sa det på, fikk det til å høres ut som om hun var Gud. Gud med foldeskjørt og perlekjede og blomkålkrøller.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldTor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaske