Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 25 av 25 sitater

Alle var i full sving. Hvor de skulle hen, var det ingen som visste, men det var vel nettopp det som virket så stimulerende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Verden ligger åpen for alle, den er en tumleplass hvor den sterkeste vinner, men da skal en være atskillig klokere. Det er ikke nok å klare alle småtterier etter hvert som de dukker opp. En må ha et videre synsfelt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et menneske som gjør sin egen vilje til lov, har ingen rettigheter tilbake. Han som stiller seg utenfor flokken og dens lover, er fredløs.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
 Det neste granatparet eksploderte et stykke lenger unna. Hesten fnyste igjen, sparket opp med bena og reiste seg på to. Mäkilä klappet den og godsnakket med den:
  • Ikke vær redd nå. Kom, så går vi rolig videre. Menneskene rår ikke for alt. Det ligger i en annens hånd.
    Mäkilä snakket til hesten, men i virkeligheten var ordene rettet til hans egen sjel.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

En nølende og tvilrådig fugl tok fatt på sin morgenkonsert, og et sted langt borte buldret kanonene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana Wesserlingmarithc