Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Begivenheter som innebærer avgjørende forandringer i våre medmenneskers skjebne, tjener bare som bakgrunn for våre egne liv. Likevel assosierer vi dem - på samme måte som spesielle landskaper, trær og åkrer - med milepæler i vår egen livshistorie, og dermed blir de en del av den helhet som skaper de sterkeste inntrykk vår bevissthet blir utsatt for.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Man må være fattig for å vite hvor deilig det er å kunne gi!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Min eksistens forutsetter hele universets eksistens, ikke sant?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På den tiden var folk flest omtrent førti år fattigere på kunnskap om godt og vondt enn i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han er en skikkelig fyr og så lite prestelig som det lar seg gjøre for en som må være prest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

han var et følelsesmenneske og opplevde fellesskap med andre rent konkret og fysisk; og denne følelsen lot seg ikke svekke av abstraksjoner og teoretiske studier. Han var ikke bare opptatt av "tilfeller", men også av John og Elizabeth, særlig av Elizabeth.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mens vi på den andre siden er relativt uinteresserte i den andre typen form og skjønnhet, som vi bare kan vinne ved å tenke og studere flittig, og tålmodig gi avkall på øyeblikkets gleder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva er hensikten med at noe stemmer, hvis det ikke stemmer med det man har ventet seg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og nå som skjebnen hadde vist ham at nettopp dette kanskje kom til å skje, ville det vært det rene vanvidd å tro at han skulle få mindre enn han trengte. Det ville være like vanvittig som å tro på et halvt mirakel fordi man ikke var gudfryktig nok til å tro på hele mirakelet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, det er alltid de som ikke gjør noe galt, som er mest irriterende.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland