Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 27 sitater

Han sa: " Problemet med ekteskapet er at det tar slutt hver kveld etter kjærlighetsakten, og så må det bygges opp igjen hver morgen før frokost"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det stred mot all vitenskapelig fornuft at to personer som knapt nok kjente hverandre, uten noen form for slektskap seg imellom, med forskjellige temperament, forskjellige kultur, tilmed forskjellig kjønn, med ett skulle være forpliktet til å leve sammen, sove i samme seng, dele to skjebner som kanskje var bestemt til å gå i avvikende retninger.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Han ville ikke innrømme at stridighetene med konen skyldes den knugende atmosfæren i huset, men mente at det lå i selve ekteskapets natur: et påfunn som bare kunne bestå takket være Guds grenseløse nåde.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

...hjertets erindring visker ut de vonde minnene og forstørrer de gode, og at det er takket være dette kunstgrep vi makter å leve med fortiden.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Blant mange andre ting som han satte mindre pris på , måtte han avfinne seg med å ha den rasende katten i sengen, men Sara Noriega filte klørne for at den ikke skulle spjære dem helt opp mens de elsket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Florentino Ariza oppdaget likevel denne likheten mange år senere, da han stod og kjemmet seg foran speilet, og først da hadde han skjønt at en mann vet at han begynner å bli gammel når han begynner å ligne sin far.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Onkel Leon XII gjorde et overslag og var sikker på at Florentino Ariza var blitt unnfanget på skrivebordet i et kontor som ikke var avlåst en kvelende lummer søndags ettermiddag, mens hans fars kone satt hjemme og hørte avskjedsfløytene fra en båt som aldri gikk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Minst en gang i uken havnet han sammen med en av nattens fugler,som han kalte dem,av de mange som solgte nødkjærlighet på korttidshotell for sjømenn.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Han var fremdeles like propert antrukket som i sine unge år,i lindress med vest og urkjede av gull.Det perlemorsfargede Pasteur-skjegget og håret i samme farge,aldeles glattslikket med snorrett midtskill, var en trofast tilkjennegivelse av hans vesen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Han hadde sagt: Jeg får tid nok til å hvile når jeg dør,men det er en eventualitet som ennå ikke inngår i mine planer,

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonPiippokattaStig TAneHarald KSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene Andresen