Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Jeg har denne og amtmannens døtre av Camilla Collett i oppgave. Kan noen hjelpe meg med hvordan de syntes Lucie forandrer seg gjennom boka, favoritt sitat fra boka og OM noen fler har lest begge, hjelpe å sammenligne hovedpersonene, altså Lucie og Sofie? :)
På forhånd takk:)

Ida

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Har hun ikke vært sånn, ja slett og rett et offentlig fruentimmer?" spurte Henny med en grimase. "Nei da, Henny, så galt har det langtifra vært! Men selv om så var - vi gifter oss jo alle sammen med så å si offentlige mannstimmere."

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi tro på kjærligheten, det er og blir dog det eneste i verden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En angrer på all ting en vakker dag, især da på det en ikke gjør.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og hun syntes hun lå på en seng med bløte silketepper og blåhvite laken med blonder om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvad er det vel som binder en mann til en kvinne, så han ikke kan gå noen annen vei enn til henne, selv om han vilde. Kanskje er det bare et par purrede nakkekrøller som en idelig og idelig må se på, likesom de drog magnetisk, eller et lite smilehull som en ikke kan få øinene fra, og kanskje er det slett ikke det, men noe helt annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lever regelmessigere når en er gift.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En gjør det, ikke fordi en vil det, men fordi en ikke kan la det være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En angrer på allting en vakker dag, især da det en ikke gjør. Hva kan det nytte å innrette seg på å gjøre det en ikke vil komme til å angre på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB