Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Ansiktet til Monsieur Charmette lå i skyggen alt, særlig rundt øynene som er de første til å trekke seg tilbake og bo alene i hulene sine med et uttrykk av hvorfor og med hvilken rett og hva er det jeg blir utsatt for.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg la meg flat i portrommet og gjorde anstrengelser for å dø, men betongen var kald, så jeg ble redd for å bli forkjølet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Når du er liten, må du være flere for å være noe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Madame Rosa hadde trøbbel med hjertet og det var jeg som gikk ærend på grunn av trappene. Etasjer var det verste som fantes for henne. Hun hvinte mer og mer når hun pustet og jeg hadde astma for henne jeg også, og doktor Katz sa at det fantes ikke noe så smittsomt som psykologi.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Monsieur Hamil hadde ofte sagt at tiden kommer langsomt ut av ørkenen med sine karavaner og kameler, og at den ikke hadde hastverk, for den fraktet med seg evigheten. Men det er alltid finere når det blir sagt enn når du ser på ansiktet til et gammelt menneske som blir berøvet litt mer for hver dag, og etter min mening hører tiden til i røvernes leir.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Forresten så er jeg ikke så oppsatt på å drepe, heller tvert om. Nei, det jeg gjerne ville er å bli en sånn kar som Victor Hugo. Monsieur Hamil sier at du kan gjøre alt med ord uten å drepe noen og når jeg får tid skal jeg se på det. Monsieur Hamil sier at det er det sterkeste som fins.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

den rettferdiges søvn. Jeg har tenkt mye på det der, [...] Jeg tror det er de urettferdige som sover best, for de gir blaffen, mens de rettferdige ikke kan lukke et øye og bekymrer seg over alt mulig.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBerty