Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Madame Rosa sier at pikken er menneskehetens fiende og at den eneste bra karen blant de vise, det er Jesus fordi han ikke kom ut av en pikk. Hun sa det var et eksepsjonelt tilfelle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

... men tiden er enda eldre enn alt annet, så den går langsomt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror det er de urettferdige som sover best, for de gir blaffen, mens de rettferdige ikke kan lukke et øye og bekymrer seg over alt mulig. Ellers ville de ikke være rettferdige.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men du vet hun var jo aldri hundre prosent trygg, for det må man være død for å bli. Så lenge det er liv, er det ikke fred å få.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

De sa:《Den du elsker har gjort deg gal.》Og jeg sa:《Bare de gale vet hvordan livet smaker.》

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Naturen, den gjør hva som helst med hvem som helst og den vet ikke engang hva den steller i stand, enkelte ganger er det fugler og blomster og andre ganger kan det bli en gammel jødedame i sjuende etasje som ikke kan gå ned trappene mer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...hun var jo aldri hundre prosent trygg, for det må man være død for å bli. Så lenge det er liv er det ikke fred å få.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde ikke levd lenge nok til å ha tilstrekkelig erfaring, og selv den dag i dag vet jeg jo at samme hvor mye du gjennomgår, så har du alltid noe igjen å lære.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

-Du må ikke gråte, gutten min, det er bare naturlig at gamle mennesker dør. Du har hele livet foran deg.
Mente han å skremme vettet av meg, den fjompenissen, eller hva? Jeg har lagt merke til at de gamle alltid sier "du er ung, du har hele livet foran deg" med et godslig smil, som om det var noe å glede seg over.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Jeg husker jeg sa det rett ut til henne, du må slanke deg for å spise mindre, men det er fryktelig hardt for et gammelt menneske som er alene i verden. Hun trengte mer av seg selv enn andre. Når en ikke er omgitt av kjærlighet, så blir det til fett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle