Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

"Vet du hvorfor jeg ikke tror på dødsstraff?" spurte hun. "Det gir makt til dem vi henretter. Vi lar dem skape oss om i deres bilde."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvor god far jeg var, men jeg hadde oppdaget at når datteren din er i alderen mellom tretten og sytten, kommer du aldri til å vinne en diskusjon med henne, og hvis du tyr til sinne, anklager eller tvang for å vinne over henne, kommer du bare til å føle avsky for triumfen og svakheten den skjuler. Den får man ikke lett tilgivelse for verken hos henne eller deg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ifølge nekrologen til skuespilleren Robert Mitchum ble han en gang, da han ble løslatt fra fengselet etter å ha sonet en straff for besittelse av marihuana, spurt om hvordan det var i buret.
Han svarte: "Ikke så verst. Omtrent som i Palm Springs, men uten alt pakket."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti