Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 31 sitater

Og jeg tenker: Kan det bli norskere enn dette? Det å stå nede i vinden på en kai og se fergen stampe innover fjorden, mens landet på andre siden ligger såvidt synlig i en grå dis ?. Se det sorte skroget og hvite overbygget nærme seg ?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hva har ikke et menneskes hender vært med på gjennom et langt liv ? Hva har vi ikke holdt oss fast i ? Grepet om, eller støtt bort fra oss ?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Å så får Reinert på Neset et av sine sjeldne anfall av taltrengthet. Han avgir faktisk en hel hovedsetning! Han rekker Tom kjeppen og sier: Den karen kan du slå i hue gutt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den litt hese, sexy stemmen som jeg forstår bare er et produkt av Tideman's Røde Mixtur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Horst og Evelyn er i førtiårene. Han i dongeri og med barsk tredagersstubb av det slaget jeg ikke får noe klem på. Hun i shorts og en nett liten rød topp som lar oss forstå at de to barna nok har fått melken på flaske.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vil ikke på pleiehjem. Jeg vil ta livet av meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

...tenker jeg på Jesus Kristus, og på de menn og kvinner som vår Far i Himmelen har valgt ut som hans representanter på jorden opp gjennom tidene. Hva er det med dem? ....Hvorfor snakker de til sine jevnaldrende som femåringer? Hvorfor denne jamringen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • Jeg har aldri fiket til et menneske før.
  • Da synes jeg du fikk det veldig fint til. Hvis det var første gangen.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når jeg fisker, er det for å få fisk. Det blir som når man går på kino. Da vil man helst se en film.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men jeg har hatt det slik så ofte, slår det meg der jeg sitter, jeg har hatt så vanskelig for å tro det som faktisk skjer, og enda oftere har jeg gitt min tro til det som slett ikke skjer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine VictoriaEster SMorten Granheim