Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 29 av 29 sitater

..det var nettopp det som ga ham karakter,...ja nettopp det at han var stor og sterk, men treg, en katastrofal kombinasjon av altfor mye og altfor lite i én og samme person.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er ufattelig hvordan voksne kan servere den mest avdanka løgn og i tillegg bli foruretta når de blir avslørt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[...] lykketreff er bare roten til neste bekymring.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men da Linda hadde sovnet og vi hørte julesanger i radioen og jeg leste Fem på smuglerjakt og muttern drakk tre glass rødvin og satt så stille som et dikt i lenestolen sin og stirret inn i juletreet, kom det dessverre en drepende tilføyelse til lettelsen jeg hadde oppdaget der ute i snøen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er sånn det er å være på ferie. Det er å få nyss om at du kunne ha vært en annen, hvis du bare hadde levd et annet sted, vært omgitt av andre mennesker og hus enn dem som står som to tapre fjellkjeder på hver sin side av Traverveien og inneholder mødre og sønner og svik og vennskap. Det er en dyp revolusjonær innsikt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

... sekstitallet, tiåret som skal forvandle en hatt og en frakk til en gitarsolo, tiåret da menn ble gutter og husmødre kvinner, tiåret som forvandlet byen fra noe gammelt og nedslitt med hukommelsen i behold til noe moderne med galopperende Alzheimer, den innebygde slitasjens tiår, den norske kulturrevolusjonens sosiale pukkverk, da selve koordinatsystemet gikk ad undas - du kunne sende en gris inn i begynnelsen av sekstitallet og få ut igjen en fyrstikkeske i den andre enden. Et oppskrytt, forløyet og misforstått tiår, mitt tiår.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Finn! hørte jeg muttern fra kjøkkenet, på sitt mest skjærende, og jeg ropte tilbake, på mitt mest ufordragelige, to roller vi ikke kommer særlig godt ut av når vi først har viklet oss inn i dem. Men det fine med roller er at du i hvert fall ikke lurer på hva du skal foreta deg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

(...) det var den typen Freddy 1 var, han inspirerte omgivelsene til å ekskludere ham(...)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har aldri vært noen idrettsmann å skryte av, men jeg kan være ganske tapper, og den som ikke gir seg, samma faen, kan godt klare å skaffe seg de nødvendige dosen respektfull forakt; særlig hvis du i tillegg greier å overhøre spydighetene som blir slengt etter deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimPiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo Larsen