Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

De så på hverandre, og akkurat som for over tretti år siden forsøkte de å finne ut av hvem av de som tenkte og hadde de rareste tankene i hodet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De fleste av oss lever et liv fylt av konstant usikkerhet, og ingen vet hvilke budskap dagen og langt mindre morgendagen vil bringe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kunne like godt ha gått galt, og da ville tolv mann ha blitt alt annet enn helter. Bare sorgen og savnet ville vært det som var blitt husket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Respekten og takknemligheten mellom dem som var blitt berget og redningsmennene var ikke blitt målført i store ord og vendinger, men snarere forbigått i taushet. Neste gang kunne rollene være byttet om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kunnskap i hodet er den største forutsetning for å kunne ta en god beslutning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Livet måtte leves.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

andreas h. o.TheaIngrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokatta