Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

I tausheten min er jeg uten ansvar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare tanken er et sukkertøy som jeg suger på for mest mulig nytelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenker på alle de kiloene som er meg og som jeg må bære med meg hele tiden. Bare huden min veier tre kilo alene, og tarmene mine er ti meter lange. Og alle nervetrådene bundet sammen i en eneste lang snor ville rekke tre ganger rundt ekvator.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mine egne ord har lagt seg ned innved veggen. Jeg prøver å puste liv inn i dem, kiler dem og blåser. For det verste er når ordene mine dør.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Røret er et dødt lem, en likdel, og stillheten er uutholdelig som et altfor stramt belte rundt livet. Jeg hører bare mitt eget sus, havet i konkylien, blodet i årene mine, øret som synger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Buskene står i snø til livet. Jeg veit akkurat hvordan det kjennes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenk om jeg bare kunne lene meg tilbake og forsvinne i luft og skygge, slippe taket i dagene og la dem løpe vekk fra meg, løpske hunder fri fra båndet. La dagene forsvinne i det fjerne. Tenk om jeg bare kunne lukke øynene og oppløse meg i en vind, bli flak og aske og jord og sand og virvles vekk. Klippe meg ut av kalenderen, skli sidelengs ut mellom linjene og forsvinne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Noen ganger føles det som om noen har tatt en kniv og skåret over alle trådene i hukommelsen min. Jeg har følelsen av at det er noe viktig jeg burde huske.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er på fornavn med dørhåndtaket, det tar meg i hånden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg prøver å lese himmelen over meg. Jeg prøver å tyde snøens lette skrift.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudGro-Anita RoenAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer Gabrielsen