Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 28 av 28 sitater

Fremtiden eksisterer ikke. Bortsett fra i din egen fantasi.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Hvert tall har, har sin egen karakter. Tallet to, for eksempel. To er så lite og vakkert og enkelt. Men fem er mer kjedelig. Litt opplagt på en måte. Og så hundre da! Det svinger av hundre. Og så har vi, har vi foreksempel fire hundre og fem. Det kaller jeg et staselig tall.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De som røyker kan bare røyke, men da vil jeg også få spise en sjokolade og rasle så mye jeg vil med papiret.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Angsten er en lurvete kjøter. Hele natten igjennom ligger den i sengen og stirrer på meg, årvåkent. I det jeg slår øynene opp, farer den frem og setter tennene i meg. Hver dag vinner jeg kampen mot uhyret.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Blod kan folk forholde seg til, blod er en hastesak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Man skulle kanskje tro at i et slikt hus som rommer så mye fortvilelse og angst, oppstår en helt spesiell lukt, en egen lyd, en slags underjordisk strøm fra dypt nede i kjellermurene, som lot seg høre idet man åpnet døren, og slik var det. Til tross for at huset inneholdt de samme ting som alle andre hus, møbler og gardiner, blomster i potter, (store, røde terrakottapotter som tidvis fløy som dødelige prosjektiler gjennom rommene), bilder på veggene, filleyer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det sprutet og skvaltet ned i bøtta som Vennligheten hadde hentet. Jeg forsøkte ikke å kjempe imot, jeg spydde som en gris. Spydde edder og galle, sinne og fortvilelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Man kan ikke stole på hester, de er så nervøse, de fleste skulle vært innlagt, en av dem stanset hver gang den kom til en vanndam, så måtte man gjøre en volte for å få den forbi, det kaller jeg tvangstanker.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

elmeRaymonHarald KLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandKirsten LundMettekntschjrldLinda NyrudHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine SundalConnieEgil StangelandHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise Nordhagensomniferum