Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

I dag kan ropet på jihad høres mer eller mindre daglig blant store deler av Storbritannias muslimske ungdom, men den gangen var det en ekstrem form for retorikk. Hizb ut-Tahrir var den islamistgruppen som framfor alle brakte jihadbegrepet ut på britiske gater og torg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Historiske nedtegnelser forteller oss ikke nødvendigvis hva som har hendt i virkeligheten, men bare forfatternes oppfattelse av hendelsene, eller hva de ønsket at andre skal tro har hendt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis du ønsker å forandre verden, bør du først få deg en utdannelse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En islamist smigrer ingen. Han er ikke høflig og forekommende overfor øvrighetspersoner eller hensynsfull overfor andres vaner og tradisjoner. Ikke bryr han seg om hvorvidt folk liker ham heller. Ideologien er det eneste som betyr noe for ham.
Taquiddin al-Nabhani, Hizb ut-Tahrirs grunnlegger

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Propagandaens kunst består i å forstå de store folkemassenes følelser og anvende en psykologisk riktig form for å nå fram til dem og vinne deres oppmerksomhet, for derfra å gå videre til hjertet av det brede lag av folket.
Adolf Hitler

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Historiske fakta betyr ingenting. Det eneste som betyr noe, er fortolkningen av dem.
E.H. Carr, engelsk historiker

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En unggutts skjebne avgjøres av hvem han vanker sammen med.
Ordtak fra Østen

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliKirsten LundVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81