Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 13 sitater

Jeg var ensom, og synet av et kjent fjes og en kort samtale var for meg mer verdifullt enn smaragder og rubiner. Ensomheten hadde blitt dagens lys og nattens mørke.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ashraf, fjellene reiste seg storslagent, men veien var tung for føttene og smugleren kjeftet. Rebelske kurdere skjøt, og ingen var immun mot døden. Man visste ikke om solnedgangen ville bli den siste eller om morgengryen noen gang ville komme. Men jeg klarte meg, og havnet her i dette fremmede landet der folk snakker et språk øret ikke kjenner, og der elskere kan kysse og ta på hverandre, selv i offentligheten. Jeg skulle ønske at du var her slik at vi kunne være elskere. Her ville vi ikke være forbrytere lenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Enten hodeplagg eller hodeslag.» Først var håret haram, etter hvert ble det brystenes og rumpenes tur, og deretter ble hele kvinnekroppen upassende. Dermed måtte damene gå rundt med en posete uniform i form av en spesiell kåpe kalt manto. En nabodame fortalte hvordan en dame med chador til og med hadde stukket henne med nåler da hun gikk ut i bare skjørt og bluse, selv om hun hadde hodeplagg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men verst av alt var kameleonmenneskene, som kravlet rundt på hvert hjørne. Plutselig hadde nabodamen med miniskjørt forvandlet seg til en dydig kvinne med chador. Hun var medlem i matstyret i nabolaget og beordret andre rundt. Det hadde ikke gått lang tid før kvinner ble beordret til å dekke håret. Det ble sagt at kvinnehåret strålte av noe som var haram og opphissende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hjertet som vekkes til kjærlighet, dør aldri.
Det fortsetter å leve og er skrevet i jordas gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var glad, og smilet lå om munnen som en fargerik sommerfugl.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har så lyst på barn. Selv om mannen min er et beist, tror jeg at et uskyldig barn ville skylle bort ubehageligheter i huset og gi meg kjærlighet og en grunn til å leve.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ensomheten spiste meg opp innenfra og selv demoner og gjenferd kom ikke lenger på besøk i drømme. Jeg hadde blitt nøye med min oppførsel. En løs munn og et skarpt øre var alt som trengtes for å få sladderhjulene til å spinne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPia Lise SelnesHarald KHarald AndersenBente NogvaSolveigFindusLilleviTheaIreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn Ekerhovd