Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 31 sitater

"I landsbyen min hadde vi et uttrykk. 'Vokt deg for den snedige mannen som får galt til å synes riktig'"

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis himmelen var så perfekt, hvorfor var alt så galt på jorden ?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

<.....>.Han gjentok navnet mitt om og om igjen, og så la han til: "Jeg må høre deg si det. Vær så snill. Si det. Si navnet mitt .".. "Chekura" , sa jeg. "Noen kjenner mitt navn. Å se deg gir meg lyst til å leve. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor kunne et nakent menneske flykte ?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Man smilte ikke til sine fiender.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Herr Peters, dette fartøyet er ikke et krigsskip. Ser De noen kanoner eller soldater med musketter? Jeg er av hele mitt hjerte motstander av slavehandel, men vi må velge hvilke slag vi skal utkjempe. Vi er kommet for å etablere en fri koloni - ikke for å innlede en krig mot slavehandlerne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er ikke lesning en fabelaktig flukt fra verden? spurte han-

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Mitt livs drøm var endelig innen rekkevidde, og likevel syntes det galt å gripe den.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg vil ikke komme noe nærmere Afrika ved å skjule meg i sumpene og skogene. Min eneste mulighet var å fortsette å lytte, lære og lese. Kanskje jeg en dag ville forstå den hvite mannens verden godt nok til å oppdage hvordan man forlot den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I dag lever du, barn. I morgen drømmer du.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T