Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Noen ganger tok hun på seg selv med fingrene. Hviskende fortalte hun bestevenninnen om det og hun pleide å si, når man elsker noen, er det annerledes, men hvordan forklarer man sommerfugler for en skilpadde?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nadja var halvhjertet, for bestevenninnen hadde hvisket noe til henne om hva kjærlighet egentlig var, at den ikke må vekkes før den selv vil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Maria kan også spå i grut.(…) I kaffen er det godt nytt å se, men også dårlig. Det dårlige er at tiden flyr. Det gode er at tiden leger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen ganger da han var liten, pleide han å forestille seg at faren var forsvunnet, at han var blitt sendt til Brasil, eller hadde flyttet inn hos en annen kvinne, og at moren og han var blitt igjen alene og kunne leve et stille, avskjermet liv og trøste hverandre. Han ville at all trafikken mellom foreldrene hans skulle flyte gjennom hans eget veikryss, og ikke gjennom en tunnel bak hans rygg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LeseaaseEllen E. MartolTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy Englundmge