Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 25 sitater

Å være et moderne menneske er å bli overstimulert av informasjon og relasjon. I denne tilstanden er det risiko for å miste relasjonen til seg selv.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Vi bør være meget forsiktige med å erklære atferd som patologisk bare fordi vi selv er for dumme til å forstå dens logikk.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Psykoterapi er et møte mellom to (eller flere) mennesker hvor den ene (eller noen) er mer forstyrret enn den andre. Som regel er det pasienten.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

De flinke barna klarer alt. Og det er alt de klarer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Billedmediet har gjort øyet til adelen blant sansene...[..] Øyeblikket påvirker personligheten....[..] Det rene ordet personlighet har noe klokt og fortidig over seg. Personlighet folder seg ut i tid og rom...[..] Kulturindustrien og kameraet introduserte en kvikkere etterfølger; en type.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hjemløs er nostalgi i presens.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvordan føre en dialog, når det er dialogen som er rammet?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bekymring og kjærlighet kan være til forveksling likt. Men det er ikke det samme. Bekymringen er kjærlighetens sabotør. Bekymringen kan se ut som omsorg. Men den er en narsisistisk kretsing og lukking om seg selv og sin egen frykt. Underteksten er: hva skjer med MEG hvis du blir skadet?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Psykologisk blir vi født i løse biter. Å vokse opp er å samle bitene, i håp om å bli et helt menneske.

Godt sagt! (27) Varsle Svar

Ved å vie seg totalt til noe, kan man også lykkes i å flykte fra det øvrige.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaSynnøve H HoelaRmaNdA Bais