Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

De fleste vil heller dø enn å tenke. Mange gjør det også. - Bertrand Russel

Godt sagt! (3) Varsle Svar

...byråkratiets formål er å kompensere for inkompetanse og manglende disiplin - et problem som stort sett forsvinner hvis man har de riktige personene på laget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det eneste vi kan gjøre for folk som presterer noe er å la være å belemre dem med folk som ikke presterer noe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Femtenivåledere ser ut gjennom vinduet for å gi æren til faktorer uten om seg selv når det går bra, og hvis de ikke finner noen bestemt person å gi æren til sier de at hellet har æren. Samtidig ser de i speilet for å dele ut ansvaret. De legger aldri skylden på sviktende hell når noe går dårlig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når man har disiplinerte mennesker trenger man ikke hierarki. Når man har disiplinert tenking trenger man ikke byråkrati. Når man har disiplinert handling trenger man ikke særlig mye kontroll. Når man kombinerer en bedriftskultur med foretaksomhetens etikk får man den magiske alkymien som gir fremragende prestasjoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det gamle munnhellet om at "mennesker er bedriftens viktigste aktivum" stemmer ikke. De riktige menneskene er bedriftens viktigste aktivum.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun Svensli