Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 22 sitater

Ingen lever ustraffet uke etter uke under et konstant psykisk press.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ergelig bebreidet jeg meg at jeg så lettvint og så godtroende hadde latt meg rive med og skuslet bort mine følelser på en slik person.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg hadde ved et tilfelle slått opp på "Coriolanus" og ble formelig svimmel da jeg oppdaget en rekke av mine egne karakteregenskaper hos denne merkverdige romer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enhver skikkelse, ethvert menneske lar seg først begripe når det viser seg i begeistret sinnstilstand når det er i lisenskapens vold.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var et skrikende misforhold mellom mellom denne universitetsbyens akademiske ry og den sparsomme klynge hus som lå rundt universitetsbygningen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ønsket å vie meg studiene fullt og helt, som en slag klosterlig offertjeneste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Riktignok var det min stemme, men bare den de andre hørte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dersom vi ikke snakket om arbeidet, gikk samtalen ofte i stå , slik at vi ble sittende der i en tung, trykkende taushet som ingen våget å bryte og som gjorde meg trist og nedstemt i timevis etterpå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

... å sitte stille og arbeide, alltid alene-nei, det klarer jeg ikke nå lenger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

... guttens engstelse for ikke å makte det jeg hadde gitt meg ut på, ikke strekke til. Derfor unte jeg meg minst mulig søvn, holdt meg unna fornøyelser, unngikk samtaler og enhver form for forlystelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye