Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 20 sitater

Når jenter sier at en film er fin, får jeg sånn Stekte grønne tomater-følelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han kunne trent gratis i trimrommet på Politihuset, men det var Ellen som hadde overtalt ham til å begynne på SATS-senteret. Han hadde gått med på det, men hadde sagt stopp da hun hadde prøvd å få ham til å skrive seg opp på en av aerobics-timene. Å bevege seg til jalla-musikk i takt med en flokk mennesker som alle likte jalla-musikk, mens en krampaktig glisende instruktør inspirerte til innsats med åndfullheter som "no pain, no gain" var for Harry en ubegripelig form for frivillig selvfornedrelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun var lubben på en ung måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har skjønt at det ikke går an å bygge et samfunn på hevn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Høhø". Meirik viste de gule, store tennene igjen, og Harry kom på hva han minnet ham om: En godt dressert hest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Jo, det jeg ville snakke med deg om var et flygeblad vi har fått tak i. Nynazistene planlegger å lage kvalm ved moskeene her i Oslo på syttende mai. Det er en eller annen bevegelig muslimsk helligdag som faller på den syttende mai i år, og en del utenlandske foreldre nekter ungene sine å gå i barnetoget fordi de må i moskeen."
"Eid."
"Hva behager?"
"Eid. Den helligdagen. Det er muslimenes julaften".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alt dette føleriet, var det et nytt tegn på at han holdt på å bli gammel, mon tro?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvem synes det er sexy med en mann i midten av tredveåra som kan livshistoriene til alle i Robinson-ekspidisjonen, men knapt navnet på en eneste statsråd?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Røyking er noe griseri og det endelige beviset på at mennesker bare søker en ting her i livet - nytelse.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg gav ordre om blyvest. Ikke den der Mikke Mus vesten.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne Sjønnesen