Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

-- Vær ikke så anspent, Miss Morgan. Jeg har hatt en konferanse med hver eneste lærerinne vi har ansatt i mange år.
Han smilte fremdeles.
-- Og ennå vet jeg ikke hvordan det bør gjøres.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Til å begynne med fikk hun luft for sitt temperament ved å storskrike, men efter at hun lærte å gå, ble det ledsaget av en voldsom ødeleggelseslyst. Hun smadret alt knuselig hun kom i nærheten av når hun var sint. Helen van Deventer trøstet henne og dullet med henne og klarte efterhvert å gjøre hissigheten hennes verre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nest etter det nødvendige å leve og reprodusere, ønsker mennesket mer enn noe annet å etterlate seg noe om seg selv, kanskje et bevis på at han virkelig har eksistert. Dette beviset setter han etter seg i et tre eller på stein, eller gjennom påvirking av andre. Denne dype trangen finner vi i alle- fra gutten som skriver grove ord på veggen i det offentlige toalettet, til Buddha som etset sitt bilde inn i sjelen på en hel rase. Livet er så uvirkelig. Jeg tror at vi tviler alvorlig på om vi eksisterer, og derfor går vi rundt og forsøker å bevise at vi gjør det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars Mæhlum