Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Ingen av barna fra blokkene lekte med kunstnerbarna, de holdt seg for seg selv oppe i ghettoen og gikk på Steinerskolen, der man danset i mattetimene og ikke lærte å lese eller skrive.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De siste to ukene før sirkuset kom til meg hadde sirkusdirektøren - som nå enten var drept av russisk mafia i Norge eller satt trygt hjemme i Moskva - bare kunnet betale lønn i vodkaflasker. Det var en ordning Aleksej var fornøyd med. Selv hadde han og de andre samlet sammen sine siste penger og kjøpt en hel vognlast med løk som de knasket i vei på, mens tårer og vodka rant. Pengene de fikk fra sosialkontoret mens de ventet på å få ordnet med hjemreisen gikk til mer vodka og en og annen sekk med poteter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Elgen visste ikke hva for et stygt dyr politimannen var, så den ble ikke det grann redd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg klarer dette. En dag av gangen. En dag av gangen til det er over. Vi skal alle dø. Jeg skal også dø, og hvis jeg bare tar en dag av gangen så skal jeg klare å dø til slutt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina