Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 15 av 15 sitater

Jeg vil så gjerne tenke en tanke som var så vanskelig at jeg ikke klarte å tenke den, men jeg får det ikke til!

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Livet er et svært lotteri der bare vinnerloddene er synlige.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

[...] For når man først forstår at det er noe man ikke forstår, da er man i grunnen på god vei til å forstå både det ene og det andre.

Godt sagt! (35) Varsle Svar

Forskjellen på Sokrates og alle de andre var at de andre var godt fornøyd med det lille de visste selv om de ikke visste mer enn Sokrates. Og folk som er fornøyd med det de vet, kan aldri bli filosofer.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Fantasiene springer ut av det skapende rom og inn i det skapte rom. Figurene ristes ut av tryllekunstnerens jakkeerme og kniper seg selv i luften sprut levende. Fantasiene er vakre å se på, men alle untatt én har mistet vettet. Bare en enslig joker i stokken gjennomskuer blendverket.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein