Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 16 av 16 sitater

For der din skatt er, der vil også ditt hjerte være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Høsten er stor, men arbeiderne få.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen tenner et lys og gjemmer det under et kar eller setter det under en seng; nei, en setter det i en stake, så de som kommer inn, kan se lyset. For ingen ting er skjult uten at det skal komme fram, ingenting er gjemt uten at det skal bli kjent og komme for dagen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En trell kan ikke tjene to herrer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En mann gikk ut for å så kornet sitt. Og da han sådde, falt noe ved veien; det ble tråkket ned, og fuglene under himmelen kom og tok det. Noe falt på steingrunn, og det visnet straks det kom opp, fordi det ikke fikk væte. Noe falt blant tornebusker, og tornebuskene vokste opp sammen med det og kvalte det. Men noe falt i god jord, og det vokste opp og bar frukt, hele hundre foll.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For det som hjertet er fullt av, taler munnen.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas