Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 23 av 23 sitater

Han hadde liten tro på at en bok kunne hjelpe han nå. Så vidt han visste var han den eneste som hadde overlevd en forbannelse som den fra Voldemort, så det var nokså usannsynlig at symptomene sto listet opp i "Vanlige magiske piner og plager".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

...it matters not what someone are born, but what they grow to be. - Albus Dumbledore

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Jeg kjøpte denne i en gompebutikk, sa den gamle trollmannen stedig. Gomper går med sånne. Gompekvinner går med dem, ja, ikke mennene, Arkibald; de går med slike, sa departementstrollmannen og viftet med de stripete buksene. Ikke snakk om at jeg tar på meg noe slikt, sa gamle Arkibald indignert. Jeg liker litt lufting rundt mine edlere deler, takk.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil Stangeland