Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 29 sitater

Lettere syke var ikke mye verdt her, det hadde han skjønt av flere samtaler. De ble omtalt med ringeakt, etter den målestokk som gjaldt på stedet, de ble sett skjevt til, og ikke bare av dem som hadde en en høy eller høyere grad, men også av dem som selv bare var «lette».

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi vet godt at det å legge inn andre og nye vaner er det eneste middel til å bremse våre liv, friske opp tidssansen, forynge, styrke, dempe farten i vår tidsopplevelse og dermed oppnå en fornyelse av hele tidsopplevelsen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

'Tiden falt meg lang,' tenkte han. 'Å omkomme ser ut til å være en langtekkelig affære ...

Godt sagt! (9) Varsle Svar

... Og det ville være løgn å si at jeg bare har godt av å arbeide. Det tar snarere temmelig hardt på, det må jeg si. Helt frisk føler jeg meg egentlig bare når jeg ikke gjør noe som helst -

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Munnen hennes åpnet seg temmelig bredt da, og de skråstilte grågrønne øynene over kinnbena trakk seg sammen til smale sprekker. Det var overhodet ikke «vakkert», men det var som det var og ved forelskelse kommer den estetiske fornuftsvurdering like lite til sin rett som den moralske.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det er mange som aldri venner seg til å bo her, sa min fetter med det samme jeg ankom. Men man venner seg til at man ikke venner seg til det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Her er det ikke lov til å gråte i offentlighet. Forbudt ved reglement. Da kunne jo alle sette igang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

«Pengene skal bli keiser» - det er en profeti fra det ellevte århundre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For sykdom gjør et menneske til meget mere kropp enn ellers, den gjør ham helt og holdent til en kropp...

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Vanen betyr at tidssansen sovner eller at den i hvert fall blir svekket, og når man opplever ungdomsårene langsomt, mens derimot livet siden flykter fortere og fortere av gårde, så må det komme av at vanen får større og større makt.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi