Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Jeg tror ikke det er noen du lærer så mye av som den første du elsker i ditt liv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg visste hva kjærlighet handlet om. Det handlet om ikke å sette folk i vanskeligheter eller å innby til det. Det handlet om ikke å gå fra en kvinne fordi om du hadde en annen i tankene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bare en slags tarvelighet, en slags kulde vi har i oss alle, en slags hjelpeløshet som får oss til å misoppfatte livet når det er rent og enkelt, som får tilværelsen til å se ut som et grenseland mellom intet og intet, og får oss til å oppføre oss verken bedre eller verre enn dyr som møter hverandre på sin vei - vaktsomme, uten overbærenhet, uten tålmod eller begjær.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleser