Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 22 sitater

"Jeg lurer på " sa han en dag ,"hvordan et musikkstykke ville være hvis det lød slik fingrene dine beveger seg".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Mange besøkte yndlingsstedene sine for siste gang , og oppdaget at stein og sand, klart sjøvann og eldgamle klipper hadde fått noe vemodig over seg ,
slik en kan oppleve det i et rom der et vakkert barn ligger for døden".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jeg kunne dødd tusen ganger, men jeg holdt deg for øynene mine som et kors, som et kors i påsken, som et ikon, og jeg glemte aldri, jeg husket hvert eneste sekund .
Og det brant i hjertet mitt ,det brant selv i snøen, det gav meg mot, og jeg kjempet for deg mer enn jeg kjempet for Hellas."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Han lente seg mot vinduskarmen og grunnet over de drømmende trærnes sublime uvitenhet, der de sto i sølvskinnet fra månen."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En proletær fis er større musikk enn en borgelig arie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun så undrende ned på hånden sin der den lå på skulderen til mannen, som om hun bebreidet den for å oppføre seg så vidløftig når det ikke var voksne til stede som holdt øye med den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnes en parasittbakterie i magen som bidrar til fordøyelsen. Jeg er ikke religiøs, jeg er materialist, men selv jeg kan innse at prester er en slags bakterie som hjelper folk å fordøye livet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leseren bør minnes om at det var korsfarerne og ikke muslimene som plyndret Konstantinopel først, noe som burde skapt evig skepsis til verdien av edle hensikter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han har vel gått og tråkket rundt på en golfbane. Tåpelig spill, det er nå min mening. Jeg kunne forstått det hvis de prøvde å treffe kaniner eller fasaner eller noe. En kan jo ikke spise et hull i bakken. En kan ikke rive innvollene ut av en god putt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen kan skade et godt menneske, verken i livet eller i døden.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn Christin