Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Ungene vår er ikke trygge her! var beskjeden mennene fikk av to kvinner med hoftefeste, og kvinner som slåss for ungene sine, er farlige, de kan ingen stanse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sannheten, hvor viktig er den for mennesker som ikke har behov for å gledes, og heller ikke ønsker å bli såret? Trekker ikke kloke mennesker seg unna når det ryktes at sannheten er underveis?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tro, tvil. Ofte mest av det siste. For består livet av stort annet enn angsten for å ta feil, angsten for å bli lurt? For at det man en gang trodde på, likevel ikke var tilliten verdt? Og hva er mer farlig, egentlig, enn den troen som ingen kan rokke ved. Den troen som ikke gir rom for en aldri så liten uro?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

(...) hun glemte seg, falt i tanker over noe annet, alltid straffer det seg når kvinner faller i tanker over noe annet!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

(...) for et menneske er ofte noe helt annet enn en tror, det - !

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Har det noen gang vært kvinner i denne verden helt uten skyld?

Godt sagt! (3) Varsle Svar
  • Ta det med ro nå, far... det er ikke bra for hjertet ditt at du bekymrer deg...
  • Ingenting er bra for hjertet! Spesielt ikke livet! Den som vil spare hjertet, bør ikke bli født i det hele tatt!
Godt sagt! (7) Varsle Svar

(...) kanskje bør ikke alle behov stilles i et menneskeliv, kanskje er det best å ha en lengsel, et håp i behold ...

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det vakreste i livet, er det det som øyet kan se, eller øret kan høre? Er det det som en hånd kan finne og røre ved? Eller finnes det ingenting vakrere her på jorda, kanskje, enn tanken som formes av lengselen, sulten etter det vakre?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Veien, hva er det som skaper den, hva begynner den med, aller først, om ikke med et behov, en lengsel? Med vekten av en fot som får gresset til å bøye seg?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle