Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Å se disse små ungene som solgte blomster i gatene, og de unge jentene sammen med voksne, vestlige mannfolk. Det var både trist og ekkelt. Og skuffende. Det ødela noe av det fine med Thailand. Det var så mye pent å se på - alle templene, de eksotiske plantene, solnedgangen og de fine, smilende menneskene. Alt kunne ha vært så fint, om det ikke hadde vært så mange barn som hadde det vondt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var det dette de voksne snakket om? og Tv reportasjene handlet om? Var dette en av de fabrikkene som brukte barn som slaver? Det så sånn ut!. Hun følte plutselig en fortvilet medlidenhet med barna der inne. Gikk det virkelig an at det kunne være så stor forskjell på barn i en og samme verden? Med de sunne og friske ungene hjemme i Norge, røde i kinene og struttende av sunnhet. Også de tynne og bleke små arbeiderne der inne. I en og samme verden! Det var så urettferdig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30