Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Men da hr. Grewgious ikke så noe der, ikke så mye som et lys i vinduet, gled blikket hans fra vinduene til stjernene, som om han ville lese noe der som var skjult for ham. Det vil mange av oss, om vi kunne; men ennå kjenner ingen av oss engang stjernenes bokstaver - og kommer neppe til å gjøre det, på dette stadium av vår eksistens - og det er få språk som lar seg lese før man har lært seg alfabetet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Om jeg så hadde vært døende, tror jeg et ord fra Dem hadde vært nok til å gi meg mot; hvis pulsen hadde stoppet, tror jeg den hadde begynt å slå igjen, om De hadde rørt meg,» sa Neville.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her kom Bazzard til å vekke seg selv med sin egen snorking og satt, som vanlig er i slike tilfeller, og stirret apoplektisk ut i det tomme rom, som om han utfordret det tomme rom til å beskylde han for å ha sovet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB