Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

De har vært så vennlig mot meg, og vennlighet er den beste gaven man kan gi et menneske man slett ikke kjenner.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg anbefaler deg en Lacostetrøye, sa hun så, det blir svalt, hvis du skal ha en falsk Lacoste, koster den fem hundre escudos, en ekte Lacoste fem hundre og tyve escudos. Du verden, sa jeg, en Lacoste til fem hundre og tyve escudos, det må da være svært billig, men hva er forskjellen på den falske og den ekte? Å kjøpe en ekte Lacoste er bare tull, sa den gamle sigøynerkvinnen, først kjøper du den falske, som koster fem hundre, så kjøper du krokodillen, som koster tyve og er selvklebende, du limer fast krokodillen på riktig plass, og dermed har du en ekte Lacoste.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

I prinsippet er jeg positivt innstilt til allslags stoff, sa jeg, både tunge og lette, men bare i prinsippet, i praksis er jeg mot. Unnskyld meg, men jeg er borgerlig intellektuell og full av fordommer, jeg kan ikke godta det bedrøvelige synet av en ung mann som setter et skudd i en kommunal park, De må virkelig unnskylde, men det strider mot mine prinsipper, jeg kunne kanskje gå så langt som til å akseptere at folk bruker stoff hjemme hos seg selv, slik det skjedde i gamle dager, i en dannet og intellektuell vennekrets, mens man lyttet til Mozart eller Erik Satie.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen