Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

"Jeg skal snart holde kjeft. Dyrehagene er mest av alt bebodd av fluer. En dag skal alle ord opphøre. Ord er bokstaver, en mental forestilling hørt av øret, en teskje luft, et amfibiedyr, som klatrer fra stillhet til lyd og slikker meg i hjernen med en lang stikkende tunge. Jeg vet ikke hvorfor, jeg finner trøst i at himmelen har det siste ordet, uttalt så lavmælt at ingen hører det."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"I dag kan man ved teknologiens hjelp forme kraniene til trekanter. Hodet vil likne et trafikkskilt eller en murersleiv, alt etter hodets størrelse. Mennesker med trekantete hoder kan settes i bakken som en spade. Gjennom metafysiske studier kan man bestemt få det inntrykket at humanismen gjennomsyrer vårt samfunn. Jeg er fri. Jeg kan sitte på muren ved Vår Frelsers gravlund, dingle med beina og tenke på fortæringen. Fortæringen starter i munnhulen. Om et dyr blir det minste forvirret, begynner det å te seg som et menneske. Studer en rasende bikkje."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline