Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Det må ha vært en morgenkaffeperson som tidligere i vinter ble observert på Øvre Manhattan. Hun kom inn på en buss med bare badekåpe rundt seg. Rødmende så hun nedover seg selv og utbrøt: - Å gud, så pinlig, jeg må ha glemt busskortet i den andre badekåpa.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Yoga tar liten plass. Ei matte er bare rundt halvannen kvadratmeter, omtrent som en gjennomsnittelig leilighet på Manhattan.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hørt i det notorisk trangbodde New York: - Har du lest om han som hadde en tiger inne i leiligheten i Harlem? - Ja, tenk deg, han hadde en femroms leilighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

New York har åtte millioner innbyggere og fem millioner hunder. De aller fleste av dem bitte små. På tynne bein vakler de langs fortauene. Nylig måtte jeg gå tur med en slik. En venn i SOHO var blitt syk, og minibikkja måtte ut. Jeg var livredd for at den skulle forsvinne ned i et sluk eller i et hull i asfalten. Tenk å komme tilbake til den syke med bare halsbåndet og en pose varm hundebæsj.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det sier noe om alvoret når tenåringer går med på å ta på seg lang underbukse. Da er det kaldt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg G