Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Sett i fonner og vidder er den likevel mye annet enn hvit, sneen. Den kan være mørk som gammelsvartvinteren. Og grå. Men er den blå, sneen, da står all verdens blåheter til hans rådvelde. Skimmerlilla kan den være. Mine synder i Lammets blod til de blir rosende som sne, en time før soloppgangen i februar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun dyppet et håndkle i vannmuggen og badet brystet sitt og hulket som om hun var sytten år og stod en lørdagsnatt nedenfor barndommens stue og omfavnet luften og lovet Den Høyeste: om det er så tenkt at en stor ulykke skulle følge med ham så lover jeg tålsomt å utstå den bare jeg fåååååår ham du Store i Høyen Sky bare jeg får ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim