Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hvad er eiendom? Til syvende og sist et stykke papir, som gir fornyet adgang til tilværelsen for en stund, en billett til den så å si.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alberte sitter der og vet, at hun befinner sig i denne fiacre bare av en eneste grunn, skrekken for å komme hjem og bli alene med sig selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det hender henne å skrive annerledes. Men det er ikke sånt som kan brukes i aviser. Det kan overhodet ikke brukes til noen ting, ikke tenkes å innbringe en rød øre, ville ikke bli antatt til trykning en gang. En form for lediggang med andre ord. Alberte har mange former for den ting, har alltid hatt det. Hun driver dank med virtuositet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alt det vonde, all forgjeves lengten, alt skuffet håp, alt nag og savn, de plutselige slagene som en dovner litt bort av, så det kanskje går år før en riktig fatter hva det var som hendte, det er viten om livet som kommer til en. Bitter og vanskelig, tung å komme igjennom, men den eneste veien til kunnskap om seg selv og andre. Av medgang kommer overmot, motgang er til å få forstand av. Efter all medfart kommer kanskje alltid en dag da en tenker: det var vondt, men en befrielse allikevel. En spjære i min uvitenhet, en hinne som brast for mitt syn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

SolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg G