Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

... det er med ekteskapet som med døden, det nytter ikke å verge seg mot det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nei, min datter skal aldri flytte hjem til en mann hvis jeg ikke er sikker på at det fremste motivet som får ham til å anholde om hennes hånd, er et oppriktig ønske om å bli min svigersønn - min!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun kom inn igjen, lukket døren etter seg og trakk frem en madrass som lå under sengen og la den foran sofaen. Så satte hun seg på den, for hun syntes ikke det gikk an å sette seg ved siden av sin mann. Det gikk en tid, og hun forholdt seg taus, ville ikke si noe før hun ble bedt om det. Hennes mann lente seg tilbake i sofaen, som om han var utslitt etter den lange kvelden. Øyelokkene var tunge og påfallende røde fordi han hadde drukket, og pusten gikk tungt, dunstende av alkohol.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ConnieAlice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibeke